PersonvernerklĂŠring

Effektiv fra: 04.11.2020   Sist oppdatert: 04.11.2020

1. GENERELL

Vi har en juridisk forpliktelse i henhold til gambling regelverket som behandlingsansvarlig til Ă„ behandle personopplysninger fra spillere for Ă„ tillate dem Ă„ delta i spill og gi dem tilleggstjenester. Denne personvernerklĂŠringen beskriver hvilken personlig informasjon vi samler inn fra spillere, hvorfor vi samler den inn og hvordan vi bruker den.   Hollycorn N.V., et selskap registrert og etablert under lovene i Curacao, eier og driver nettstedet www.staycasino.com ("Kasino", "Nettsted", "Selskap", "Vi", "Oss", "VĂ„rt"). N.V. Hollycorn Antillephone N.V. lisensierer og regulerer (lisensnummer: 8048/JAZ2019-015) Registreringsnummeret til Hollycorn N.V. er 144359, og dens registrerte adresse er Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao. Libergos Ltd. er et datterselskap av Hollycorn N.V., som opptrer som agent pĂ„ vegne av Hollycorn N.V., registrert pĂ„ Kypros i Boumpoulinas, 1-3, BOUBOULINA BUILDING, Flat/Office 42, 1060, Nicosia, Kypros, og med registreringsnummer E 371971.   Hvis du har andre spĂžrsmĂ„l angĂ„ende denne personvernerklĂŠringen eller beskyttelsen av dataene dine, kan du gjerne kontakte vĂ„r databeskyttelsesansvarlig pĂ„ [email protected]   Ved Ă„ opprette en spillerkonto pĂ„ nettstedet bekrefter du at du godtar denne personvernerklĂŠringen. Vennligst ikke bruk denne nettsiden hvis du ikke godtar vilkĂ„rene i denne personvernerklĂŠringen og ikke Ăžnsker Ă„ gi oss den personlige informasjonen vi trenger.   VĂŠr oppmerksom pĂ„ at denne personvernerklĂŠringen er en kontrakt mellom deg og selskapet. Vi forbeholder oss retten til Ă„ gjĂžre endringer i denne policyen nĂ„r som helst. Selv om vi vil gjĂžre vĂ„rt ytterste for Ă„ varsle deg om eventuelle endringer, anbefaler vi at du leser denne personvernerklĂŠringen med jevne mellomrom. Din fortsatte bruk av nettstedet og/eller dets tjenester indikerer at du godtar personvernreglene.

2. INFORMASJONEN VI SAMLER INN

Personopplysningene som vi kan be om Ă„ bruke og behandle skal inkludere, uten begrensning:

  1. All informasjon du oppgir til oss nÄr du fyller ut skjemaene pÄ vÄre kontoregistreringssider, samt alle andre data du sender inn via nettstedet eller e-post (for eksempel for- og etternavn, fÞdselsdato, e-postadresse og telefonnummer );
  2. Kommunikasjon med oss via nettstedet, e-post, nettchat eller andre kommunikasjonsmidler;
  3. All transaksjonshistorikk for spillerkontoen, enten den er utfÞrt via nettsiden(e) eller gjennom andre kommunikasjonsmÄter;
  4. NettstedpÄlogginger og tilhÞrende informasjon, for eksempel trafikkdata, GeoIP-posisjonsdata, nettleser-/enhetsdata, weblogger, aktivitetslogger og annen trafikkinformasjon som er lagret i systemet vÄrt;
  5. Dokumenter og bevis som vi med rimelighet ber om for Ă„ verifisere kontoen din, behandle innskudd eller uttak og utfĂžre anti-svindelkontroller. Skanning av pass, betalingsslipper, kontoutskrifter og andre dokumenter kan brukes som bevis.
  6. Deltakelse i undersĂžkelser eller andre kundeevalueringer som vi kan gjennomfĂžre fra tid til annen.

3. SLIK BRUKER VI DIN INFORMASJON

Vi bruker personopplysningene vi samler inn fra deg for Ä tilby vÄre tjenester. Vi vil spesifikt bruke dataene dine til fÞlgende formÄl:

  1. Behandling av innsatser og transaksjoner. Dette inkluderer din bruk av kredittkort og online betalingssystemer;
  2. Gi deg spill og andre tilleggstjenester som du sÞker fra nettstedet vÄrt;
  3. Gi kundestĂžtte, for eksempel assistanse med Ă„ sette opp og administrere kontoen din;
  4. Identifisere og utfĂžre nĂždvendige verifikasjonskontroller;
  5. Gi registrerte spillere informasjon om vÄre kampanjetilbud, eller gi kampanjeinformasjon fra vÄre utvalgte forretningspartnere, tilknyttede selskaper og tilknyttede selskaper (bare hvis spillere spesifikt har samtykket til Ä motta slikt markedsfÞringsmateriale);
  6. Overholdelse av juridiske forpliktelser, inkludert overholdelse av lover mot hvitvasking av penger (AML) og bekjempelse av finansiering av terrorisme (CFT);
  7. OvervÄke og undersÞke transaksjoner med det formÄl Ä forhindre svindel, misbruk av vilkÄr, hvitvasking av penger og andre ulovlige eller irregulÊre spillaktiviteter;
  8. Analysere kundetrender gjennom markedsundersĂžkelsesvurderinger (deltakelse i undersĂžkelser er ikke obligatorisk, og du kan alltid velge Ă„ ikke delta);
  9. GjennomfĂžre forskning og statistisk analyse av aggregerte data.

4. MARKEDSFØRINGSKOMMUNIKASJON

Vi kan bruke din personlige informasjon, inkludert din e-postadresse og telefonnummer, til Ă„ sende deg markedsfĂžringskommunikasjon om produkter, tjenester og kampanjer med mindre du har valgt Ă„ ikke motta dem. Dette kan inkludere produkt- og tjenesteinformasjon fra vĂ„re forretningspartnere, for eksempel kasinospill-leverandĂžrer. Hvis du Ăžnsker Ă„ slutte Ă„ motta slikt markedsfĂžrings- og reklamemateriell, kan du gjĂžre det gjennom innstillingene for spillerkontoen din eller ved Ă„ kontakte vĂ„r kundeservice pĂ„ [email protected].

Videre, ved Ä akseptere konkurransepremier eller gevinster fra oss, godtar du bruken av navnet ditt og/eller kallenavnet ditt til reklame- og reklameformÄl uten ytterligere kompensasjon, med mindre det er forbudt ved lov.

5. FÅ PERSONOPPLYSNINGER

Vi vil ikke samle inn personlig informasjon om deg uten din tillatelse. Vi kan imidlertid samle inn visse data om deg automatisk der du har gitt slik informasjon gjennom bruken av tjenestene vĂ„re og din interaksjon med oss.‹ Vi kan ogsĂ„ motta personopplysninger pĂ„ lovlig vis fra nettleverandĂžrer og tjenesteleverandĂžrer, for eksempel firmaer som forhindrer svindel. Videre forbeholder vi oss retten til Ă„ bruke tredjepartsleverandĂžrer til Ă„ gi teknisk stĂžtte for Ă„ behandle dine nett-transaksjoner og kildespillinnhold.   VĂŠr oppmerksom pĂ„ at all informasjon du gir til slike leverandĂžrer, tjenesteleverandĂžrer og tredjeparts e-handelstjenester kan bli gitt til oss. VĂŠr trygg pĂ„ at all personlig informasjon som innhentes vil bli brukt og beskyttet i samsvar med disse retningslinjene. All informasjon du oppgir vil bli avslĂžrt til tredjeparter utenfor selskapet kun i samsvar med denne personvernerklĂŠringen, og vi vil ta alle nĂždvendige skritt for Ă„ sikre at vĂ„re kontrakter med tredjeparts tjenesteleverandĂžrer alltid beskytter din private informasjon.

6. DATAMOTTAKER

Vi kan avslĂžre informasjon du har gitt oss til andre enheter i vĂ„r gruppe av selskaper og forretningspartnere. Disse selskapene inkluderer vĂ„re morselskaper, deres morselskaper, og alle deres datterselskaper, samt andre selskaper som vi gjĂžr forretninger med og har nĂždvendige avtaler. Hollycorn N.V. kan bruke informasjonen din til databehandling. eller av et annet selskap i konsernet, som kan sette ut slike databehandlingsbehov til en tredjepart.   Ansatte i selskapet, spesifikt databeskyttelsesansvarlig, hvitvaskingsansvarlig, betalings- og anti-svindelanalytikere, kundestĂžtteagenter, kundeoppbevaringsteammedlemmer, VIP-spillerledere og andre utvalgte ansatte, vil ha tilgang til din personlige informasjon for Ă„ utfĂžre sine oppgaver og hjelpe deg.

VĂ„re ansatte som har tilgang til eller er involvert i behandlingen av spillerens personopplysninger har signert konfidensialitetsavtaler for Ă„ opprettholde konfidensialiteten til spillerens informasjon i samsvar med gjeldende lover om spill, databeskyttelse og personvern.   For Ă„ gi deg en effektiv tjeneste, kan det hende vi og/eller vĂ„re tjenesteleverandĂžrer mĂ„ overfĂžre dine personopplysninger fra ett land i EU- og EFTA-regionene, samt til enkelte databehandlere som befinner seg utenfor det europeiske Ăžkonomiske samarbeidsomrĂ„det. Som et resultat, ved Ă„ bruke nettstedet og kommunisere med oss elektronisk, erkjenner og godtar du behandlingen av dataene dine i disse landene av oss (eller vĂ„re leverandĂžrer eller underleverandĂžrer). Vi vil alltid gjĂžre vĂ„rt ytterste for Ă„ behandle din informasjon og data sikkert og i samsvar med denne personvernerklĂŠringen.

7. DELING AV DATA TIL TREDJEPARTER

Vi selger eller leier ikke ut personopplysningene dine til tredjeparter.   Hvis det kreves av lov, forskrift eller annen juridisk stevning eller garanti, kan vi avslĂžre din personlige informasjon. Vi kan ogsĂ„ avslĂžre din personlige informasjon til et regulerings- eller rettshĂ„ndhevelsesbyrĂ„ hvis vi mener det er nĂždvendig for Ă„ beskytte selskapets, dets kunders eller tredjeparts legitime interesser.   Personopplysninger vil kun bli utlevert til tredjeparter i fĂžlgende tilfeller:

  1. Der vi er pÄlagt Ä gjÞre det ved lov;
  2. Hvis nettstedet trenger Ă„ dele data med sine betalingsbehandlere for Ă„ forenkle betalingstransaksjoner i samsvar med deres personvernregler; (Spesielt behandles de fleste bankkorttransaksjoner av Wirecard Bank AG hvis personvernregler gjelder for slike transaksjoner) ;
  3. For Ä overholde vÄre juridiske og regulatoriske plikter og ansvar overfor de relevante lisensierings- og regulatoriske myndigheter, samt alle plikter og ansvar som skylder under annen gjeldende lovgivning og til andre gjeldende regulatorer i andre jurisdiksjoner;
  4. NÄr selskapet mener at avslÞring er nÞdvendig for Ä beskytte selskapets eller spillerens sikkerhet, eller andres sikkerhet, undersÞke svindel eller svare pÄ en forespÞrsel fra myndighetene;
  5. Hvis vÄre leverandÞrer av markedsfÞringstjenester krever dataene for Ä utfÞre oppgavene sine;
  6. Til enhver annen tredjepart med spillerens forhĂ„ndssamtykke til Ă„ gjĂžre det.   Tredjeparts databehandlere brukes pĂ„ vĂ„re vegne til Ă„ behandle begrensede personopplysninger. Slike tjenesteleverandĂžrer gir assistanse til nettstedet, spesielt innen omrĂ„dene hosting og drift av nettsteder, markedsfĂžring, analyser, forbedring av nettstedet og sending av nyhetsbrev pĂ„ e-post. Vi vil sĂžrge for at overfĂžringen av personopplysninger til mottakeren er i samsvar med gjeldende databeskyttelseslovgivning og at databehandleren er underlagt de samme forpliktelsene som vi er underlagt under den respektive tjenesteavtalen.   Nettstedene vĂ„re kan ogsĂ„ inkludere funksjonalitet for sosiale medier (f.eks. "del" eller "liker"-knapper). Tredjeparts sosiale medieplattformer, som Facebook, tilbyr slike funksjoner. NĂ„r data samles inn pĂ„ denne mĂ„ten, er det underlagt personvernreglene til de respektive sosiale medieplattformene.

I tillegg til det foregĂ„ende kan vi avslĂžre personlig informasjon hvis vi anskaffer nye virksomheter. Dersom Selskapets struktur endres, som for eksempel en fusjon, oppkjĂžp av et annet selskap, eller delvis oppkjĂžp, vil vĂ„re kunders personopplysninger nesten helt sikkert bli inkludert i salget eller overfĂžringen. Som en del av retningslinjene vĂ„re vil vi varsle spillerne vĂ„re via e-post fĂžr en slik overfĂžring av personopplysninger.   VĂŠr oppmerksom pĂ„ at innholdet vĂ„rt kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder for Ă„ gi relevante referanser. Vi er ikke ansvarlige for slikt tredjepartsinnhold, som kan inkludere separate personvernregler og avslĂžringer av databehandling.

8. OPPBEVARING AV DATA

Som det kommer frem av vÄre vilkÄr og betingelser, har bÄde du og kasinoet muligheten til Ä stenge spillerkontoen din nÄr som helst. Etter at kontoen din er stengt, vil vi oppbevare din personlige informasjon sÄ lenge det kreves av loven. Denne informasjonen vil bare bli brukt hvis kompetente myndigheter ber om det i lÞpet av en etterforskning av Þkonomiske og skattemessige poster, svindel, hvitvasking av penger eller annen ulovlig aktivitet.

Du bÞr vÊre klar over at, i samsvar med regelverket for Ä bekjempe hvitvasking av penger i lisensierte jurisdiksjoner i EU, er vi pÄlagt Ä oppbevare personopplysninger som sendes inn av spillere under registreringen, sÄ vel som alle data som sendes videre i lÞpet av en spillers driftsperiode. Konto, i minimum fem Är etter siste spillertransaksjon eller kontostenging. Som et resultat vil forespÞrsler om sletting fÞr utlÞpet av denne perioden bli avvist.

9. SIKKERHETEN FOR DINE DATA

Vi erkjenner herved at vi er bundet av strenge lovbestemmelser om beskyttelse av personopplysninger nÄr vi samler inn og behandler din personlige informasjon med det formÄl Ä administrere spillerkontoen din.

Som et resultat gjĂžr vi vĂ„rt ytterste for Ă„ beskytte din personlige informasjon og beskytte personvernet ditt i samsvar med beste forretningspraksis og gjeldende regelverk. Som en del av vĂ„r forpliktelse til Ă„ tilby sikre tjenester til spillere, vil vi ta alle rimelige forholdsregler for Ă„ sikre at all data som sendes til oss forblir sikker.   Spillerkontoer kan kun nĂ„s ved Ă„ bruke spillerens unike ID og passord. Du kan ogsĂ„ aktivere tofaktor autentisering (2FA) for Ă„ beskytte kontoen din mot uautorisert bruk. Du er ansvarlig for Ă„ holde pĂ„loggingsinformasjonen din privat og sĂžrge for at ingen andre har tilgang til den.

10. KONTAKTE OSS

Du kan alltid kontakte oss angÄende denne policyen hvis du Þnsker det:

  1. Bekreft nĂžyaktigheten av personopplysningene vi har samlet inn om deg;
  2. SpÞrre om vÄr bruk av din personlige informasjon;
  3. Forby fremtidig bruk av dataene dine for direkte markedsfÞringsformÄl;
  4. Vennligst oppdater eller korriger all informasjon du har gitt oss. Det er ulovlig Ă„ gi oss falsk informasjon om deg selv, og det er ditt ansvar Ă„ holde oss oppdatert med din nĂ„vĂŠrende informasjon.   Vi har utnevnt en databeskyttelsesansvarlig ("DPO") som er ansvarlig for Ă„ fĂžre tilsyn med spĂžrsmĂ„l i forhold til denne personvernerklĂŠringen. Hvis du har spĂžrsmĂ„l om denne personvernerklĂŠringen, vennligst kontakt DPO pĂ„ [email protected]   Videre, i henhold til artikkel 77 i GDPR, har du rett til Ă„ sende inn en klage pĂ„ databehandlingen din til en tilsynsmyndighet, spesifikt i den medlemsstaten du har vanlig opphold, arbeidssted eller pĂ„stĂ„tte krenkelser.

11. INFORMASJONSKAPSLER

NĂ„r du besĂžker nettstedet, samler systemet vĂ„rt automatisk inn informasjon om besĂžket ditt, for eksempel nettleseren din, IP-adressen og nettstedet du kom fra. Denne innsamlingen kan skje i samarbeid med vĂ„re plattformleverandĂžrer og partnere. Vi kan motta generelle demografiske eller bruksdata om besĂžkende pĂ„ nettstedet vĂ„rt fra dem. Vi bruker ikke automatisk innsamlet informasjon for Ă„ identifisere deg personlig uten din uttrykkelige tillatelse.   Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsverktĂžy for Ă„ samle inn den aktuelle informasjonen. NĂ„r du besĂžker nettsidene vĂ„re, lagres smĂ„ tekstfiler kalt informasjonskapsler pĂ„ datamaskinen eller enheten din. Noen informasjonskapsler kreves for at nettstedet skal fungere; andre forbedrer opplevelsen din pĂ„ nettstedet og hjelper oss med Ă„ yte bedre service. Typen informasjonskapsler vi bruker, og deres formĂ„l er oppfĂžrt nedenfor.

NĂždvendige informasjonskapsler: aktiver nettsidenavigasjon og grunnleggende funksjonalitet, for eksempel tilgang til medlemsomrĂ„der.   Funksjonelle informasjonskapsler: lar oss analysere nettstedets bruk og nettstedvalg (f.eks. ĂžktnĂžkkelen, sprĂ„ket eller regionen) for Ă„ lagre disse innstillingene og gi deg en mer personlig opplevelse.   Annonseinformasjonskapsler: lar oss vurdere effektiviteten av innholdsmarkedsfĂžringen vĂ„r. VĂ„re partnere leverer disse informasjonskapslene for Ă„ spore nettstedbesĂžk og nye spillerregistreringer fra annonsering. Bortsett fra besĂžksdata som samles inn direkte av slike annonseringsinformasjonskapsler, deler vi ikke din personlige informasjon (som navn eller e-post) med tilknyttede partnere. Imidlertid kan besĂžksdataene dine vĂŠre koblet til annen personlig informasjon samlet inn av leverandĂžrene fra andre kilder. PersonvernerklĂŠringene og retningslinjene til disse tredjepartsleverandĂžrene styrer sistnevnte eksterne databehandling.

I tillegg til det foregĂ„ende bruker vi en rekke tredjeparts tjenesteleverandĂžrer som, for Ă„ kunne levere tjenestene de leverer til oss, setter informasjonskapsler pĂ„ denne nettsiden. Disse tjenestene inkluderer, men er ikke begrenset til, Ă„ hjelpe oss med Ă„ forbedre opplevelsen din ved Ă„ spore aktiviteten din pĂ„ nettstedet, mĂ„le effektiviteten til nettstedet og mĂ„le effektiviteten til markedsfĂžringskampanjene vĂ„re.   De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk. Hvis du foretrekker det, kan du blokkere noen eller alle informasjonskapsler, eller slette tidligere innstilte informasjonskapsler, ved Ă„ endre nettleserinnstillingene. Vi anbefaler imidlertid at du ikke blokkerer eller sletter informasjonskapslene dine, fordi det kan begrense din mulighet til Ă„ bruke nettstedet vĂ„rt.

12. NETENT SPILL

NÄr du spiller kasinospill utviklet av NetEnt, gjelder ogsÄ NetEnts retningslinjer for personvern. Denne policyen kan bli funnet here .